Virtueel Consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een beugel voor jouw gebit? Doe dan geheel vrijblijvend een virtueel ortho consult.  Het consult is gratis maar het is wel noodzakelijk dat je je eerst bij ons aanmeldt als een nieuwe patiënt. Dat kan door het inschrijfformulier hier op de website in te vullen  of door je volgende gegevens:

1. Je naam

2. Geboortedatum

3. Je postcode + huisnummer

4. Je mobielnummer

5. Je email

 per WhatsApp 020 740 16 20 of email info@orthodontie-osdorp.nl naar ons sturen.

Voor een goede inzicht en een vakkundig advies door de orthodontist zijn er 7 digitale foto’s van je gebit nodig. Als niet alle tanden op de foto’s goed zichtbaar zijn, dan kan de orthodontist geen advies geven. Lees daarom zorgvuldig de volgende regels voor het maken van de mond foto’s.

Instructie voor foto’s maken

  • Iemand moet je helpen met foto’s te maken omdat je je handen nodig hebt om je lippen en wangen opzij te trekken
  • Zet de flits aan op je fototoestel. Je kan ook je mobiel gebruiken
  • Was je handen en spoel je mond voordat je begint
  • De orthodontist heeft de volgende 7 foto’s nodig:
1. Een gezichtsfoto zonder bril met zichtbare oren en een brede lach. Laat maar zoveel mogelijk tanden zien!
2. Een foto van je voortanden met je kiezen op elkaar. Let op! Bijt met je kiezen op elkaar, niet met je tanden! Trek met je vingers je lippen uit elkaar om je tanden en kiezen zo veel mogelijk zichtbaar te maken.
3. Een foto van je voortanden als je mond open staat en je ondertanden zichtbaar zijn. Trek met je vingers je lippen uit elkaar om tanden en kiezen zo veel mogelijk zichtbaar te maken. Let op dat je onderlip je ondertanden niet afdekt.
4. Een foto van je kiezen van de rechterkant. De kiezen moeten dicht op elkaar staan. Trek met 2 vingers van je rechterhand je rechterwang naar achteren om je achterste kiezen zo veel mogelijk zichtbaar te maken. Let op dat je vingers niet in de zicht staan en blijf met je kiezen dicht op elkaar bijten!
5. Een foto van je kiezen van de linkerkant. De kiezen moeten dicht op elkaar staan. Trek met 2 vingers van je linkerhand je linkerwang naar achteren om je achterste kiezen zo veel mogelijk zichtbaar te maken. Let op dat je vingers niet in de zicht staan en blijf met je kiezen dicht op elkaar bijten!
6. Een foto van je boventanden. Doe maar de mond zo veel mogelijk open en trek je lippen uit elkaar. Let op dat alle boventanden en bovenkiezen in het beeld komen.
7. Een foto van je ondertanden. Doe de mond zo veel mogelijk open en trek je lippen uit elkaar. Let op dat alle ondertanden en onderkiezen in het beeld komen en dat de onderlip je ondertanden niet afdekt.

Stuur alle 7 foto’s  samen met je vraag en wensen per WhatsApp naar 020 740 16 20 of per email naar info@orthodontie-osdorp.nl

Wij streven er naar om binnen 5 dagen jouw virtueel advies te behandelen.